Meny Lukk

Nye lottospill

[table “1” not found /]

Nye lottospill

Dersom du kun spiller lotto på Norsk Tipping kommer det ikke mange nyheter. Men, spiller du lotto på nett vil du se at det ofte dukker opp nye og spennende spill med gode vinnersjanser. Dette er spill som kan være vanskelig å finne ut hvor du kan kjøpe kuponger, men dersom du følger med på våre oppdateringer om nye lottospill vil du enkelt finne ut av hvor du kan kjøpe dine kuponger. Det er også mulig å sikre seg lottobonuser som gir deg mer å spille for.

Vinnersjanse

Det er et stort spenn i hvor stor vinnersjanse du har på de ulike spillene. Derfor kan det være lurt å sjekke ut vår liste med topp 10 lotto med best vinnersjanse. El Gordo de Navidad gir deg en vinnersjanse på 1:7, noe som er veldig godt. Vanlig lotto fra Norsk Tipping har derimot en vinnersjanse på 1:53. Det er også stor variasjon i størrelsen på toppgevinster. Disse kan du også sjekke i listen. Det kan gi deg både god vinnersjanse og mulighet til å vinne virkelig stort.

Casinoer med nye lottospill

Lotto på nett er langt fra normalt, så det krever at du leter litt rundt for å finne spillsider som gir deg tilgang til nye lottospill med god vinnersjanse. Når du leser våre anmeldelser av lottospill vil du også kunne lese om hvor du kan kjøpe lottokuponger. Det kan også være lurt å vurdere flere spillsider. Noen av dem tilbyr nemlig lottobonuser.

Lottobonus

Enkelte av spillsidene som tilbyr nye lottospill på nett har også lottobonuser til nye spillere. Noen ganger kan det også dukke opp kampanjer. Disse bonusene kan være alt fra innskuddsbonuser, rabatt på lottokuponger eller lottokuponger med vinnergaranti. Det bonusene har til felles er at de kan gi deg mer å spille for, og dermed få enda bedre vinnersjanser på lotto.