Meny Lukk

Ansvarlig pengespill

Pengespill kan være avhengighetsskapende og føre til problemer av både sosial og økonomisk art. Vennligst spill ansvarlig.

18+ aldersgrense

For å benytte deg av nettsiden Vinnersjanse.info må du være minst 18 år gammel. 18-års aldersgrense gjelder også for alle andre nettsider vi referer til. Det er brukers eget ansvar å overholde dette.

Spillgrenser og ansvarlig pengespill

Før du gjør innskudd og begynner å spille bør du sette opp et spillbudsjett slik at du vet hvor mye du har å spille for. I tillegg bør du sette opp en eller flere spillgrenser. Ved å sette opp en innskuddsgrense har du et effektivt verktøy som kan sikre at du ikke spiller for mer enn du har råd til.

Ansvarlig spill og spillpause

I perioder kan vi alle ha problemer av ulike slag. Det kan komme overraskende regninger som må betales, eller det kan være problemer på jobb som fører til stress. I slike perioder er det viktig å ikke bruke pengespill på nett som en virkelighetsflukt fra problemene. Noe av det du kan gjøre er å stenge spillekontoen din for en periode slik at du kan fokusere på å løse problemene fremfor å rømme fra dem.

Søk hjelp

Dersom du tror at du eller noen du kjenner kan ha spilleproblemer, er det flere organisasjoner som kan bidra med hjelp. Vi anbefaler at du kontakter en av disse selv om du bare har mistanke om problemer. Jo raskere du får hjelp, jo bedre er det. Du kan besøke hjelpelinjen.no ved å følge denne linken: