Meny Lukk

Kontakt oss

Dersom du har forslag til hvordan vi kan gjøre denne nettsiden bedre kan du kontakte oss ved å bruke fremgangsmåten som er forklart nedenfor. Vi setter også pris på tilbakemelding av alle slag, så dersom du har ris eller ros er det bare å ta kontakt. Vi vil svare deg så raskt som mulig.

Om Vinnersjanse.info

Vi som driver nettsiden Vinnersjanse har lenge hatt stor interesse for ulike typer av pengespill på nett. Over årenes løp har vi fått mye kunnskap som kan gi en bedre spillopplevelse, og dette er noe vi ønsker å dele med deg. Derfor lagde vi nettsiden som kan gi deg nyttig informasjon om hvilke spill som kan gi deg bedre vinnersjanser.

Partnersider

Vi samarbeider med flere andre nettsider som også dreier seg om pengespill på nett. Nedenfor kan du se noen av de viktigste og beste sidene. Dersom du driver din egen side kan du også kontakt oss dersom du ønsker et samarbeid.

Kontakt oss

Ris, ros, forslag til forbedringer eller ideer om hvordan vi kan samarbeide kan du sende oss ved å bruke skjemaet du finner på Grumpy Boo Affiliation. Normalt vil vi svare deg innen 24 timer.